Traian Basescu pensie

Fostul lider de stat s-a “prezentat” in platoul emisiunii produse de Romania TV cu primul fluturas de pensie

Traian Basescu primeste lunar o pensie in valoare de 2.987 de lei si, potrivit spuselor sale, orice leu conteaza in familia Basescu!

Pe langa pensia destul de consistenta, fostul presedinte al Romaniei primeste de la stat o indemnizatie la fel de “babana”.

75% din salariul pe care il avea pe vremea cand ocupa functia de presedinte ii revin lui Traian Basescu, luna de luna.

“Nu stiu daca va dati seama ce revolta imi genereaza indivizi precum liderul poliţistilor Coarna, care are pensia mai mare decat mine, fiind pensionat pe caz de boală”, a declarat fostul preşedinte.

“E foarte greu sa lupti cu natura. Am avut informatiile, meteorologii ne anunta de doua zile ca acel ciclon din Italia se indreapta si catre Romania. Am stiut, insa si daca stii, nu poti sa prevezi ce copac va fi rupt din radacina sau ce poarta se va prabusi. Natura e natura, eu stiu de cand eram pe mare. Dar este clar ca exista un efect a ceea ce specialistii numesc schimbari climatice, o incalzire relativ rapida a climei. Acesta sunt costurile nesabuintei noastre pentru ca reusim sa distrugem si sa poluam atmosfera in numele dezvoltarii. Probabil a venit timpul ca oamenii politici sa decida ce fel de dezvoltare vom avea in continuare, continuam sa mai poluam atmosfera, sa distrugem stratul de ozon in ritmul in care am facut-o pana acum sau cadem toti la o intelegere ca trebuie sa reducem emisiile de carbon in atmosfera? Din pacate, SUA s-au retras din Acordul de la Paris, prin care se stabilea reducerea de noxe, SUA fiind unul dintre marii poluatori ai lumii”, a declarat fostul lider de stat.

Leave a Reply