casuta din copac

Barbatul planuia sa le construiasca fiicelor sale o simpla casuta in copac, unde fetele aveau sa se joace si isi petreaca timpul intr-un mod constructiv

Se pare ca Adam Boyd s-a cam lasat dus de val, deoarece casuta din copac s-a transformat intr-o adevarata vila cu doua etaje.

Cu totii am visat la un astfel de refugiu pe vremea cand eram copii iar in Statele Unite, o casuta in copac este privita aproape ca o traditie.

Aceste fetite norocoase din Michigan si-au vazut visul cu ochii deoarece tatal lor, pe langa faptul ca le-a indeplinit visul, mai are si doua maini dibace.

“Sotia si fetele au servit pranzul acolo pe durata intregii veri. Ea este profesoara asa ca locul a fost perfect pentru desfasurarea activitatilor”, a marturisit Adam pentru ABC News.

Vila in miniatura este destul de inalta si pe langa interiorul incredibil mai include si un topogan, leagane si un… separeu.

In viitor, taticul talentat planuieste sa construiasca si o tiroliana.

Boyd a vopsit casuta in nuante de violet, culoarea preferata a fetitelor sale.

Avery a ales nuanta mai inchisa in timp ce Violet a ales nuanta lavandei.

Matusa celor doua, care lucreaza ca si fotograf, s-a gandit ca ar fi o idee buna sa faca cateva fotografii si sa le posteze pe social media.

In numai cateva ore, pagina a fost invadata de intrebari iar imaginile au devenit virale, fapt ce l-a determinat pe Adam sa isi infiinteze o companie.

 

Leave a Reply