DJ Project accident

Prima seara alaturi de noua membra a trupei DJ Project s-a sfarsit intr-un mod aproape fatal

Trupa DJ Project a sustinut aseara primul concert alaturi de noua solista Mira.

La plecare insa, pe DN7 Pitesti – Ramnicu Valcea, in apropriere de localitatea Milcoiu, masina in care se aflau Gino, Mira si Max a intrat intr-o coliziune foarte puternica cu un tir.

Potrivit ultimelor informatii, Gino Manzotti se afla in stare destul de grava in timp ce colegii sai si soferul tirului au fost transportati si ei de urgenta la Spitalul din Ramnicu Valcea.

„Gino, împreună cu solista cea nouă,  Mira, se aflau în aceeași mașină. Sunt amândoi la spital,  Gino Manzotti are o fractură costală și este lovit la cap. Mira are o fractură de piramidă nazală. Max se afla în altă mașină. Gino va rămâne în această noapte sub supravegherea medicilor, iar mâine dimineață va fi transportat la un spital din Capitală. Au avut primul lor concert în această formulă și se îndreptau spre București, acasă la Gino”, a declarat o sursa apropiata celor trei artisti pentru Libertatea.

Aceeasi publicatie scrie ca Max si Gino s-au ales cu multiple fracture costale, unul dintre prezinta o tasare de vertebre in timp ce noua solista are o fractura de piramida nazala si o fractura la nivelul unei vertebre.

Soferul tirului, un barbat in varsta de 56 de ani, se afla si el in stare destul de grava iar printre raniti se mai numara si patru barbati si o femeie, care la momentul impactului erau intr-o alta masina.

„Printre răniţi se aflau şi membri ai trupei DJ Project. Şoferul tirului, un bărbat de 56 de ani, a suferit o plagă tăiată la gât şi escoriaţii la nivelul feţei. În autoturismul care a fost lovit direct de tir se aflau: D.C., în vârstă de 50 de ani, H.J., în vârstă de 45 de ani şi S.M.M., în vârstă de 22 de ani. În cel de-al doilea autoturism lovit de tir se afla B.L., în vârstă de 29 de ani”, a precizat Gabriel Popescu pentru Libertatea.

 

 

Leave a Reply