Ilie Dumitrescu Jr.

Fiul legendei de la Steaua i-a lasat pe toti cu gura cascata atunci cand a dezvaluit in mod public ce aspiratii are

Atunci cand te uiti mai atent la fotografiile sale, adolescentul de 19 ani pare un model desprins parca dintr-o revista Vogue.

Privirea patrunzatoare si ochii de un verde incredibil sunt doua trasaturi fizice pe care ar fi fost pacat sa le “piarda” in favoarea unei cariere in fotbal.

Asadar, ce e de facut?

Ilie Dumitrescu Jr. a decis sa urmeze o cariera in actorie si la varsta de 19 ani a obtinut deja primul sau rol intr-un lung metraj.

Pe langa faptul ca numele il recomanda, frumuselul este si talentat

Zilele trecute, Ilie Dumitrescu Jr. a luat parte si la premiera primului sau proiect cinematografic de anvergura: “Cu un pas in urma serafimilor”, unde a jucat rolul unui elev mai rebel de la un liceu de teologie.

„Mă bucur că am putut să-i suprind și să-i fac să înțeleagă că nu este o dorință superficială, cea de a mă duce pe drumul ăsta. Părinții m-au încurajat foarte mult și m-au lăsat să merg pe drumul ăsta. Chiar dacă se spune că din actorie nu se câștigă foarte bine, eu sper ca în cariera mea să fie mai puține compromisuri și să fie cât mai mult pentru artă și pentru scopurile cu care ne mândrim. Sper ca motivația cu care am început drumul ăsta să nu o pierd pe parcurs, să pierd esența”, a marturisit Dumitrescu Jr.

 

Leave a Reply