Boris Johnson Romania

Unul dintre cei mai excentrici oameni politici din lume vine azi la Bucuresti

Boris Johnson ajunge astazi, 25 septembrie in Capitala, acolo unde trebuie sa participle la o intrevedere oficiala cu nimeni altul decat cu Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu.

″Întrevederea ministrului afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, cu ministrul afacerilor externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Boris Johnson – Bucureşti”, a anuntat MAE, fara a mentiona insa ora.

Intalnirea dintre cei doi lideri politici va fi una cel putin interesanta, avand in vedere ca, nu cu multa vreme in urma, Boris a facut cateva declaratii destul de interpretabile la adresa poporului roman.

Anul trecut in noiembrie, ministrul britanic de origine turco-germana se transformase intr-un adevarat reprezentant al campaniei “anti-Romania”.

“Nu putem face nimic pentru a impiedica intreaga populatie a Transilvaniei, oricat de fermecatoare ar fi ea, de la a-si campa cortuile pe Marble Arch”, a declarat Johnson la vremea aceea, o afirmatia nu tocmai adecvata pentru un şef al diplomaţiei.

Lista gafelor marca Boris Johnson este una aproape interminabila, insa cea mai mediatizata trebuie sa fie cea care il are in postura de “victima” pe Vladimir Putin.

Boris a declarat ca presedintele rus arata precum elful Dobby din Harry Potter, iar Barack Obama este “semi-kenyan”.

Leave a Reply