Kylie Jenner insarcinata

Utilizatorii de social media au luat-o razna atunci cand stirea sarcinii lui Kylie Jenner a impanzit internetul

Din nefericire pentru cei care inca mai spera la o “confirmare” din partea mogulului de numai 20 de ani, conturile create pe platformele de socializare nu sunt locurile potrivite pentru a o obtine.

In speranta de a “contracara” subiectul care de mai bine de doua zile tine prima pagina a tuturor tabloidelor, Kylie a publicat o fotografie alaturi de prietenele sale.

In timp ce majoritatea spun ca totul este o strategie de marketing, iar Kylie arata cat se poate de normal in fotografia postata recent, tabara sustine ca mezina clanului Kardashian se chinuie sa isi ascunda burtica in crecealalta stere in spatele unei piese de mobilier.

Un alt indiciu care ne indica oarecum ca adolescenta ar astepta un copil este si faptul ca saptamana trecuta, Kylie a postat pe Instagram o fotografie alaturi in care aceasta imbratiseaza o fetita, fapt ce ne duce cu gandul la faptul ca zvonurile contin si un sambure de adevar.

In prezent, cea care detine compania Kylie Cosmetics se afla intr-o relatie de numai cateva luni cu rapperul Travis Scott.

Primii care ar fi aflat vestea ar fi fost prietenii cei mai apropiati ai celor doi, care sustin ca starleta va naste in luna februarie o fetita.

Ultimele aparitii publice ale lui Kylie au fost predominate de tinute lejere si tricouri largi, in ciuda faptului ca aceasta opteaza de cele mai multe ori pentru outfit-uri mult mai sexy.

 

 

Leave a Reply