Barbatul care a suferit cele mai multe interventii chirurgicale din lume a trait clipe de cosmar in aeroportul din Dubai.

Rodrigo Alves a fost interogat de catre autoritatile arabe pret de patru ore, deoarece ofiterii de securitate refuzau sa creada ca barbatul este unul si acelasi cu persoana din pasaport.

Potrivit unor tabloide de peste ocean, barbatul a facut atat de multe operatii estetice incat trasaturile sale naturale au disparut complet si au fost inlocuite de aspectul de plastic, specific idolului sau: papusa Ken.

Brazilianul nu regreta absolut nimic, desi nu mai prezinta niciun simt in zona buzelor sau a abdomenului, acolo unde numarul interventiilor a depasit de mult numarul 20.

Inainte cu numai cateva zile sa ajunga in Dubai, Rodrigo a facut o marturisire cel putin “interesanta” pentru Daily Mail.

Vedeta le-a spus jurnalistilor britanici ca planuieste sa calce pe urmele lui Caitlyn Jenner dupa ce va trece pragul varstei de 60 de ani.

„Sunt foarte fericit sa fiu barbat, cel putin deocamdata, dar nu vreau sa devin un bosorog. Voi face ceea ce-a facut Caitlyn Jenner cand voi ajunge la 50 de ani. Prefer sa fiu o bunicuta sexy decat un bosorog”, a declarat controversatul personaj.

„Intr-o zi cand voi imbatrani imi voi schimba sexul si voi deveni o Barbie”, a adaugat Rodrigo.

Zona genitala era singura parte anatomica asupra careia nu intervenise, insa lucrurile se vor schimba in curand spune el.

 

Leave a Reply