Scott Disick Sofia Richie

Baiatul rau al scenei mondene din Los Angeles are o noua iubita, iar de data asta lucrurile sunt cat se poate de serioase, sustin surse din anturajul lui Scott Disick.

Noua iubita mai tanara cu 15 ani este nimeni alta decat mezina familiei Richie, fiica legendei muzicii rock Lionel Richie, Sofia.

In timp ce prietenii apropiati sustin ca Sofia nu este doar o aventura, majoritatea sustin ca totul este o “vendetta” bine pusa la cale de catre Scott Disick.

Sofia Richie este una dintre cele mai bune prietene ale lui Younes Bendijma, actualul iubit al lui Kourtney Kardashian, cea alaturi de care Scott Disick are trei copii.

De cand si-au spus “adio”, Scott si-a continuat viata in stilul caracteristic: petreceri salbatice, iubite noi la diferenta de cateva zile si tratamente in centrele de reabilitare.

Kourtney, in schimb, a asteptat ceva pana sa intre intr-o noua relatie

De asemenea, starleta din Keeping Up With The Kardashians traieste o poveste de dragoste cu un barbat mult mai tanar, fapt care l-a enervat la culme pe tatal copiiilor sai.

Dupa ce a inselat-o pe sora lui Kim cu o fosta prietena, Scott Disick a incercat timp de aproape un an sa ii recastige atentia, insa Kourtney nu i-a acordat nicio sansa.

Dupa zeci de relatii pasagere ba cu modelul Ella Rose, ba cu Bella Thorne, Scott a marcat acum in poarta adolescentei de 19 ani.

Suntem curiosi ce parere are tatal extrem de protector al Sofiei despre noul sau “ginere”, deoarece reputatia nu ii face cinste.

Leave a Reply