Khloe Kardashian este insarcinata cu Tristan Thompson, scrie TMZ, la doar cateva zile dupa ce tabloidul a confirmat si vestea sarcinii lui Kylie Jenner.

Starleta reality show-ului Keepin Up With The Kardashians in varsta de 33 de ani si jucatorul de baschet mai tanar cu sapte ani sunt impreuna de mai bine de un an, iar Tristan mai are un copil dintr-o relatia anterioara.

In cazul in care zvonul se va adeveri, Khloe devine astfel a treia membra a clanului Kardashian care asteapta un copil.

Kim asteapta al treilea copil de la o mama surogat, mezina familiei Kylie este insarcinata in cinci luni cu iubitul rapper Travis Scott, iar informatiile legate de o posibila sarcina in cazul lui Khloe sunt pentru moment destul de vagi.

In timp ce Kanye si sotia sa vor celebra venirea pe lume a fetitei lor in luna ianuarie, surorile Kim si Kylie se pare ca vor naste in februarie.

In timp ce Kylie are numai 20 de ani iar parintii ei considera ca este mult prea tanara, Khloe isi dorea de foarte multa vreme.

Pe vremea cand era casatorita cu Lamar Odom, blonda a incercat cativa ani buni sa ramana insarcinata insa problemele de fertilitate au impiedicat-o.

 

 

Leave a Reply