Artista de origine constanteana se muta in Los Angeles!

Cantareata cu un palmares impresionant a hotarat sa isi incerce norocul pe plan muzical peste ocean, acolo unde, de ceva vreme, a format o comunitate impresionanta de fani.

Dupa ce a cucerit Mexic, Turcia, Emiratele Arabe si chiar si Japonia cu stilul si vocea sa inconfundabila, frumoasa blonda vrea sa treaca la urmatorul nivel al carierei sale.

Potrivit unor surse apropiate constantencei, aceasta a pornit in aventura vietii sale alaturi de iubitul ei, Bogdan Staruiala.

In timp ce Bogdan probabil ca va incerca sa intre in legatura cu mai multi producatori si sa ii programeze Alexandrei auditii, aceasta va incerca sa se adapteze la noua sa viata.

Alexandra Stan nu este tocmai o straina pentru presa din America

In urma cu patru ani, la scurt timp dupa ce tanara a fost agresata de fostul iubit si manager, Marcel Prodan, cazul cantaretei a facut inconjurul lumii.

Publicatii precum Washington Post si New York Daily News au mediatizat intens povestea legata de incidentul violent.

“Artista “Mr. Saxobeat” sustine ca managerul ei, Marcel Prodan, a batut-o dupa o disputa pentru bani. Incidentul a nascut o dezbatere aprinsa in tara Est Europeana legata de violenta domestica”, scria New York Daily News la vremea aceea.

 

Leave a Reply