Baiatul rau din industria modei a ajuns aseara in Capitala

Philipp Plein nu a venit insotit de noua lui iubita, Morgan Osman, ci de amicul si partenerul sau de afaceri Flavio Briatore.

Sosirea controversatului designer in tara nu este tocmai o coincidenta.

Atat germanul cat si omul de afaceri italian au inaugurat magazinul Billionaire by Philipp Plein la parterul hotelului JW Marriot.

Showroom-ul, deschis la J.W. Marriott, se intinde pe o suprafață de 82 de metri pătrați și a fost realizat de către firma italiană de design și arhitectură Claudio Pironi, responsabilă pentru toate magazinele „Philipp Plein” din lume.

Hainele si accesoriile marca Philipp Plein au devenit renumite in lume nu neaparat pentru originalitate sau rafinament, ci mai degraba pentru preturile exorbitante si pentru materialele folosite de catre neamt.

Pe langa omniprezent craniu impodobit in cristale, Plein este cunoscut pentru emblematicele geci din piele confectionate din piele de crocodil, piton si alte animale exotice.

In timp ce organizatiile responsabile cu protectia animalelor nu sunt tocmai “fanele” acestui personaj, printre clientii lui Plein se numara vedete precum Neymar Jr., Cristiano Ronaldo, Nicky Minaj si Rita Ora.

Inainte de a-si lansa primul magazin oficial din Romania insa, Philipp a devenit renumit pentru un alt aspect: slabiciunea sa pentru romance.

Dupa relatia tumultoasa cu Madalina Ghenea, acesta a fost implicat intr-o poveste de dragoste de durata cu modelul originar din Pascani, Andreea Sasu.

Pe amandoua le-a determinat sa se tatueze cu numele lui, le-a oferit cate un inel cu diamante si le-a parasit atunci cand a cunoscut pe altcineva.

Leave a Reply