Andreea Sasu Philipp Plein

In timpul relatiei cu designerul german, modelul stabilit in Italia nu a reusit sa il aduca pe acesta acasa, in Romania.

Au trecut mai bine de doua luni de la despartirea celor doi iar Andreea Sasu s-a retras in Milano, orasul in care traieste de ani buni.

Intre timp, fostul ei logodnic a reusit sa ajunga in tara ei natala

Mai precis, in Bucuresti, acolo unde si-a inaugurat primul magazin oficial marca Philipp Plein la JW Marriot.

Desi Plein si-a refacut viata cu o alta femeie, acesta a tinut mortis sa vina de unul singur in Romania si sa o lase pe noua sa iubita acasa.

Motivul? Se pare ca Plein a vrut sa ii demonstreze Andreei ca o respecta enorm, chiar daca nu mai sunt impreuna.

”Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim. Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie”, a marturisit Andreea pentru CANCAN.

Totodata, Andreea Sasu spune ca Philipp Plein a fost realmente impresionant de modul in care a fost intampinat in Romania.

”Eu sunt foarte bine. Am viaţa mea  şi libertatea să fac lucrurile care-mi plac atât de mult, aşa cum vreau eu, ceea ce înainte nu aveam. Philipp tot încearcă să se întoarcă la mine. Am vorbit cu el şi cu două zile înainte să vină la Bucureşti şi aseară (joi seară, n.r), după eveniment. Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu as fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el. Şi nici nu pot ierta la nesfârşit. După Paşte, am aflat a doua oară că mă înşela cu ea, şi asta s-a întâmplat după ce ne-am împăcat, cât timp eram împreună. Nu pot, orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau!”, a mai spus modelul.

Leave a Reply