Aslan Sadeghi

Tanarul de origine iraniana, care si-a supus iubita unei torturi desprinsa parca din filmele horror, este foarte probabil sa scape de inchisoare

Aslan Sadeghi a ajuns in fata judecatorului Tribunalului din Ilfov, dupa ce tanara de 22 de ani le-a relatat oamenilor legii momentele de cosmar la care a fost supusa de catre iranian.

O cunostea de numai cateva ore atunci cand Aslan Sadeghi a hotarat sa isi verse frustrarea pe “iubita” pe care o cunoscuse pe o platforma de socializare.

Cei doi au facut schimb de cateva mesaje atunci cand iranianul i-a propus fetei sa se cunoasca mai bine.

Acesta a invitat-o la el acasa iar tanara nu a stat pe ganduri prea mult.

Episodul s-ar fi desfasurat in urma cu aproape doua luni

Tanara le-a povestit politistilor din Ilfov cum Sadeghi a legat-o cu banda adeziva si, odata imobilizata, iranianul a inceput sa isi bata victima cu pumnii.

Modul miraculos prin care victima a reusit sa scape nu ne este inca familiar, insa stim ca aceasta ar fi sunat o prietena careia i-a cerut sa cheme politia.

In prezent, Aslan Sadeghi se afla in arest la domiciliu, in timp ce tanara a fost pusa sub arest timp de 24 de ore, deoarece ar fi incercat sa isi schimbe declaratia.

Desi din primele declaratii reiese ca aceasta a trecut printr-un chin de neimaginat, dintr-un motiv necunoscut, tanara vrea acum sa-l absolve pe fostul iubit de orice vina, fapt pentru care procurorii au ordonat retinerea sa.

Leave a Reply