Kylie Jenner este nevoita sa se confrunte cu cea mai mare temere: faptul ca nu mai are voie sa apeleze la injectiile cu acid hialuronic.

Viitoarea mamica in varsta de 20 de ani este fortata de imprejurari sa renunte la substanta folosita pentru a-si augmenta buzele deoarece pune in pericol sanatatea bebelusului sau.

Se pare ca bruneta care si-a construit un adevarat imperiu cu ajutorul colectiei de Lip Kit-uri promovate cel mai bine chiar de ea, nu s-a gandit la faptul ca o sarcina o va arunca intr-un con de umbra.

Kylie s-a lovit de “realitatea cruda” in momentul in care a intrat in cabinetul medicului estetician, acelasi care a refuzat interventia tocmai pentru siguranta pacientei sale.

Medicul, care se ocupa de imaginea tuturor surorilor Kardashian, sustine ca procedura este una mult prea riscanta atunci cand vine vorba de femeile insarcinate.

“Le recomand femeilor sa se opreasca de indata ce afla ca sunt insarcinate”, a marturisit medicul pentru Page Six.

Pe langa faptul ca isi va pierde atuul care a transformat-o intr-o celebritate mai mare decat sora ei Kim, bruneta a inceput sa acumuleze si kilograme, fapt care o frustreaza teribil.

 

 

Leave a Reply