In cursul zilei de miercuri, 11 octombrie, platformele de socializare Facebook si Instagram nu au putut fi accesate de catre utilizatorii din mai multe tari.

Majoritatea celor care au incercat din rasputeri sa acceseze unul dintre cele doua site-uri au esuat lamentabil deoarece nu s-au ales decat cu o pagina goala, provocand astfel o adevarata “criza mondiala”, care i-a determinat pe adolescentii si tinerii din toata lumea sa… socializeze in viata reala.

Problema generala ar fi intervenit la orele pranzului iar primele tari care au raportat dificultatea tehnica au fost Brazilia, Japonia, India si cateva state din Europa.

Sursa problemei de natura “tehnica” reprezinta inca un mister iar Facebook a refuzat sa ofere prea multe detalii.

“Am luat la cunostinta ca unele persoane intampina probleme in accesarea Facebook-ului si a Instagram-ului”, a declarat un reprezentant al platformei pentru Mashable.

Exact cum era de asteptat, oamenii au intrat pe fereastra atunci cand au constatat ca usa este incuiata, adica pe Twitter.

Majoritatea si-au varsat “frustrarea” pe Twitter, unde nu au facut altceva decat sa vorbeasca despre “marea criza mondiala” cauzata de outage-ul suferit de Facebook si Instagram.

Leave a Reply