Printul Harry s-a alaturat unei liste impresionante de celebritati, in cadrul galei de decernare a premiilor Attitude din Londra

Nobilul in varsta de 33 de ani s-a prezentat la patru ace si s-a fotografiat cu vedete precum Kylie Mongue, Amanda Holden si Myleene Klass.

Harry nu a venit insotit de catre Meghan Markle

Roscatul a fost invitatul de onoare al evenimentului high-class pentru a primi trofeul Attitude Legacy in numele regretatei sale mame, Printesa Diana de Wales, devenind astfel primul membru al familiei regale onorat in cadrul unei gale dedicate persoanelor gay.

Trofeul Printesei Diana a fost acordat pentru munca impresionanta depusa in numele comunitatii HIV/AIDS.

In timpul unui discurs cu adevarat emotionant, Harry a mentionat ca mama sa avea numai 25 de ani atunci cand a pasit in lumina reflectoarelor pentru prima data.

“Si-a folosit pozitia de Printesa de Wales – cea mai celebra femeie din lume la vremea aceea – pentru a provoca lumea sa se auto-educe, pentru a-si descoperi compasiunea”, a adaugat Printul.

Totodata, aceeasi organizatie umanitara a hotarat ca numarul din octombrie al revistei Attitude sa aiba ca si coperta o fotografie cu regretata Diana.

Numarul editie-limitata va fi imbracat intr-o fotografie alb-negru realizata de Patrick Demarchelier.

 

Leave a Reply