Cei care urmaresc fiecare miscare a lui Kylie Jenner in mediul online sunt de parere ca ultimul clip de pe Snapchat realizat de catre starul familiei Kardashian-Jenner a reprezentat modul ei de a anunta lumea ca asteapta un baietel.

Nici macar confirmarea oficiala precum ca este insarcinata nu a sosit, ca fanii frumoasei Kylie au “descoperit” ca aceasta asteapta un baietel 100%.

Prima data, Kylie a dat social media peste cap cu fotografiile intr-o camasa de nuanta ‘baby blue’, iar acum clipul in care aceasta isi promoveaza husele de telefon create chiar de ea, intareste teoria precum ca ar astepta un baietel.

In filmare, Kylie este indecisa si nu stie daca sa aleaga husa roz sau pe cea albastra.

La sfarsit, bruneta spune: “Cred ca o sa merg pe albastru”.

Replica a fost imboldul suficient pentru fanii care au luat-o precum o confirmare oficiala a sexului.

Totodata, presa de peste ocean speculeaza ca mezina clanului Kardashian se chinuie sa isi ascunda burtica de gravida de ochii lumii.

O sursa apropiata asa-zisei “Reginei buzelor” sustine ca frumoasa Kylie nu vrea altceva decat mai multa “intimitate”.

Pana acum, nimeni din anturajul lui Kylie sau membrii familei Kardashain-Jenner nu s-au grabit sa confirme sau sa infirme zvonurile legate de sarcina cu Travis Scott.

Cu toate astea, ultimele postari ale starletei par sa incurajeze zvonurile aparute in ultima vreme in presa.

Fana infocata a tinutelor sexy si a hainelor mulate, in ultimele luni Kylie a refuzat sa isi mai faca aparitia in rochii care mai de care mai deocheate.

Ba mai multe, ultimele fotografii postate de catre blonda pe social media, au fost realizate intr-o camasa supradimensionata.

Leave a Reply