Liderul Partidului Popular Austriac, Sebastian Kurz, a celebrat victoria obtinuta in urma alegerilor nationale alaturi de o mare impresionanta de oameni, determinati sa il transforme pe tanarul de 31 de ani in cel mai tanar lider de stat din lume.

Actualul Ministru de Externe, si-a asumat victoria sambata seara iar ultimele sondaje arata ca in proportie de 90% acesta isi va atinge scopul.

Tanarul, denumit de catre poporul austriac ‘Wunderwuzzi’, Copilul-Minune in austriaca, a jurat sa diminueze beneficiile financiare asumate de catre strainii stabiliti in Austria si promite sa impiedice Uniunea Europeana de la implicarea abuziva in lumea politica a tarii.

Cel care planuieste sa schimbe lumea politica din Austria nu este casatorit si nu are nici copii.

Acesta se afla insa intr-o relatie serioasa cu o Susanne Their, o angajata a Ministrului de Finante alaturi de care traieste o poveste de dragoste inca de la varsta de 18 ani.

Austria, o tara bogata cu o populatie de 8,7 milioane, care se intinde de la granita cu Slovacia pana in Elvetia, a fost o portita de evadare din Germania pentru mai mult de 1 milion de imigranti, care au hotarat sa plece in 2015.

Majoritatea imigrantilor incercau sa scape de razboi si saracie din Orientul Mijlociu.

Aceasta problema declansata de criza imigrantilor reprezinta o prioritatea pentru Kurz.

Leave a Reply