Alexandra Petcu a fost condamnata la un an si patru luni de inchisoare de magistratii Tribunalului din Barlad.

Sotia subsecretarului de stat Traian Petcu si mama a treia copii, a cauzat un grav accident rutier in luna februarie a acestui an.

Femeia se afla intr-o stare avansata de ebrietate si pe langa ca a provocat coliziunea, pe bancheta de spate se aflau si cei trei copii pe care ii are cu politicianul din Barlad, scrie Vremea Noua.

Sentinta a fost stabilita sambata iar faptul ca Alexandra se afla la volan cu o alcoolemie de 1,7 la mie de alcool în sânge a reprezentat aspectul care i-a socat pe magistrati.

„Stabilește pedeapsa de 1 an si 4 luni închisoare în sarcina inculpatei Petcu Alexandra, sub aspectul săvârsirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Amână aplicarea pedepsei închisorii de 1 an și 4 luni pe un termen de supraveghere de doi ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în hotărârea judecătorilor din Bârlad.

Potrivit Vremea Noua, femeia nu mai este acelasi om de cand a aflat ca sotul ei ar insela-o cu o studenta din Capitala iar problemele din casnicie au determinat-o sa recurga la gestul necugetat.

 

 

Leave a Reply