Proprietara acestui apartament descris de presa britanica ca si “o ascunzatoare de sobolani”, in care nu mai putin de 28 de imigranti romani traiesc zilnic, este si detinatoarea unui salon de infrumusetare, scrie Daily Mail intr-un articol in care cuvintele “ROMANIAN IMMIGRANTS” sunt scrise, in mod evident, cu majuscule.

In timp ce Farrah Naz si sotul ei Mohammad Chaudhry locuiesc intr-un penthouse in valoare de 630.000 de lire sterline si conduc doua automobile de lux marca Range Rover, chiriasii romani traiesc in conditii mizerabile.

Numai putin de 28 de romani, inclusiv un bebelus de numai doua luni, locuiesc in locuinta mizerabila, scrie cotidianul britanic.

Locuinta a fost supusa zilele trecute unui raid al politiei, dupa ce vecinii s-au plans ca atat curtea cat si casa sunt supraaglomerate, infestate de sobolani si mizerabile.

Acestia au descoperit cu stupoare ca inauntru locuiesc mai multe familii, desi proprietara stia doar de existenta catorva persoane.

Afirmatia proprietarei pare greu de digerat, tinand cont de faptul ca salonul sau se afla la mai putin de 1 km distanta de locuinta inchiriata.

La doar cateva zile dupa efectuarea raidului, romanii au fost evacuati.

Potrivit Daily Mail, in ciuda conditiilor mizerabile oferite de catre proprietary acestia plateau 1.080 de lire chiria lunara.

 

 

Leave a Reply