Schimbarea este una radicala iar apropiatii Victoriei sunt de parere ca aceasta arata mult mai bine inainte de a capata obsesia pentru operatiile estetice.

Victoria Wild este insa de alta parere

Ba mai mult, blonda nu se opreste aici deoarece este determinata sa isi atinga scopul suprem: acela de a arata precum papusa Barbie.

„De cand ma stiu mi-am dorit sa fiu sexy. M-a atras aspectul papusilor si faptul ca emana sex-appeal desi sunt doar obiecte”, a declarat femeia.

Blonda s-a nascut in Letonia iar la scurt timp dupa realizarea primelor operatii, aceasta s-a mutat in Franta pentru a lucra ca si promoter intr-un club.

40.000 de dolari este suma pe care modelul cu un look “unic” a cheltuit-o pana in prezent, suma care comparative cu cea divulgata de Rodrigo “Papusa Ken” este una relativ mica.

„De cand m-am operat, viata mea e mai frumoasa. Sunt mai sexy si ii atrag pe oameni cu aspectul meu. Castig si mai multi bani de cand mi-am pus cupa G la sani”, a adaugat Victoria.

Oamenii devin si mai socati insa atunci cand aud ca blonda a absolvit Facultatea de Drept, insa o “revelatie” de care a avut parte la varsta de 27 de ani, a ajutat-o sa realizeze ca acesta este adevaratul ei drum in viata.

 

1 COMENTARIU

  1. Pur si simplu fata nu a stiut cand sa se opreasca. Am auzit ca operatiile estetice provoaca dependenta, insa nu cred ca e adevarat in totalitate, cred ca e doar o problema ce tine de incredere – ai impresia ca daca iti pui sani mai mari si mai mari decat cei pusi deja o sa te simti mai bine, mai unica etc. Si eu mi am facut luna trecuta o injectare cu Aqua Filling in fese la Swiss Estetix dupa ce am vazut ca si a facut Loredana Chivu – sincer, nu e un model pentru mine – dar m a asigurat ca e ceva sigur, verificat. Acum chiar nu mai am niciun complex si n as mai schimba nimic la mine. Deci.. fiecare cu alegerile sale.

Leave a Reply