Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut a fost eliberat din inchisoare in urma cu mai putin de doua luni.

Grabit sa scape din Penitenciarul de la Bistrita pentru a-si relua activitatea, guru Gregorian Bivolaru a parasit teritoriul Romaniei la doar cateva zile dupa ce a petrecut un an si jumatate dupa gratii.

Se pare insa ca socotelile cu legea sunt departe de a se fi terminat, deoarece potrivit unor surse oficiale ale guvernului finlandez, Gregorian Bivolaru este vizat de o ancheta care in prezent se desfasoara intr-un oras al statului nordic.

Ba mai mult, autoritatile din Finlanda au strans suficiente probe la dosar pentru a emite si un mandat european de arestare pe numele acestuia.

Libertatea scrie ca Bivolaru ar administra o retea de prostitutie, in care persoanele responsabile cu realizarea de profituri sunt nimeni altele decat celebrele sale “adepte”.

Se pare insa ca una dintre strategiile adoptate de catre Bivolaru in ultima vreme implica o activitatea mult mai sporita in mediul online.

Cu scopul de a trece neobservat, acesta si-a insarcinat cei mai de incredere recruti pentru a realiza cat mai multi conturi si pagini de socializare cu continut sexual.

Majoritatea conturilor au fost realizate pe pagini cu acelasi profil, unde adeptele sale sunt fotografiate in ipostaze care mai de care mai provocatoare.

 

4 COMENTARII

  1. Pentru Adina: exista bautura in care sa-ti ineci necazul, exista preoti care sa te auda, exista credinta ortodoxa si oameni intre care sa te intorci. Asa ma enervezi ca nu pot descrie cate fumuri ai pe tine. Deocheato, baga-ti mintile in cap si nu te mai inchina la diavol ca nu-ti aduce nimic bun! Iti va lua si ce ai.

  2. Prinderea si judecarea lui guru-in-rele, e o chestiune care tine de autoritati. Oricum in acest proces al aflarii si dezvaluirii adevarului, prea putini si-au facut temele in mod constiincios pentru a se chema catalizatori sociali. Ceea ce au reusit e doar o imitare pana la absurd a preocuparilor si defectelor celui mentionat mai sus, o ingradire a gandirii, o erodare a fibrei romanesti. Cum se spune la noi: nu sunati voi ca sunam noi. Cam atat!
    Bafta si s-auzim de bine!

Leave a Reply