Un raport realizat de catre FBI despre Robert F. Kennedy sugera ca fratele presedintelui asasinat ar fi avut si el o aventura cu celebra Marilyn Monroe.

Informatiile top secret faceau parte din miile de dosare realizate dupa moartea fostului lider de stat.

Documentul focusat pe fratele presedintelui contine 11 pagini si a primit titlul de ‘Miscellaneous Records of the Church Committee’.

Raportul a fost realizat de catre faimosul director FBI J. Edgar Hoover si contine cateva analize amanuntite despre cartea lui Frank a. Capell “The Strange Death of Marilyn Monroe”.

In cateva paragrafe ale cartii, care par mai degraba un memo realizat de catre Hoover la adresa lui Kennedy, fostul director al FBI-ului spune ca asa-zisa relatie de prietenie dintre regretata domnisoara Monroe si omul politic indica in mod clar ca el si actrita aveau o relatie intima si ca acesta se afla in apartamentul ei in momentul in care a murit.

Monroe a murit pe data de 5 August, 1962 in urma unei supradoze de barbiturice in apartamentul sau din Los Angeles.

La acea vreme, Kennedy a dezmintit teoria, motivand ca in acea noapte se afla in San Francisco cu sotia lui.

Cartea lui Capell mai include si o teorie precum ca relatia celor doi nu mai era tocmai un tabu pentru apropiati, insa familia Kennedy a avut grija ca presa sa nu mediatizeze absolut nimic.

 

Leave a Reply