Invitata de onoare a unei ceremonii de decernare a catorva premii, Pamela Anderson nu a putut ajunge la Arad, cel mai probabil din cauza programului sau incarcat.

Cu toate astea, celebra actrita din Baywatch a tinut sa le transmita reprezentantilor Universitatii de Vest un mesaj de multumire.

Aceasta isi exprima aprecierea si recunostinta in fata aradenilor care l-au numit pe prietenul ei bun, producatorul de film Andrea Iervolino, Doctor Honoris Causa.

 „Bună tuturor! Vreau să-l felicit pe Andrea pentru primirea prestigiosului premiu şi să mulţumesc Universităţii «Vasile Goldiş» pentru onoarea acordată lui Andrea în acest mod. Copil fiind, Andrea a suferit de bâlbâială severă şi era mereu ţinta ironiilor şi agresiunilor colegilor. În ciuda recomandărilor profesorilor, mama lui a blocat transferul sau la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi. Deci, Andrea a trebuit să-şi suflece mânecile şi să muncească pentru a fi independent şi pentru a nu fi o povară în plus pe umerii familiei (…) La 15 ani a produs primul său film, prin adunarea unor mici investitori în oraşul său, Cassino, apoi a inventat un nou model de distribuţie care a avut foarte mare succes şi după câţiva ani a făcut primul său film cu Al Pacino. Munca din greu şi visele pot învinge orice condiţii. Cu toţii ne confruntăm cu încercările care ne apar în viaţă, iar Andrea este un exemplu minunat cum încrederea în sine, perseverenţa şi hotărârea dau roade. Merci!”, a spus blonda.

Leave a Reply