Desi a trecut de mult de prima tinerete, Prima Doamna a Romaniei arata spectaculos iar alegerile sale in materie de moda si stil primesc, de cele mai multe ori, comentarii pozitive.

Femeia care se asigura ca sotia liderului de stat arata impecabil aproape tot timpul este Eli Laslean, o creatoare de moda din Arad care le-a dezvaluit celor de la Libertatea preferintele Primei Doamne in materie de haine.

“Stabilim împreună cromatica și tot împreună alegem linia. Fiind un spirit young, senin, prima doamnă preferă culorile pastel, diafane. Vorbim de o eleganță și o delicatețe exprimată în rochiile și ținutele pe care le poartă!”, povestește Eli Lăslean, creatoarea de modă a soției președintelui.

La un an dupa ce presedintele Romaniei a castigat alegerile, Carmen Iohannis a initiat si colaborarea armonioasa cu designerul stabilit in Arad.

In timpul celor doi ani, Eli Laslean a creat nu mai putin de 20 de tinute diferite pentru Carmen.

“Are un corp de invidiat. I se potrivește absolut orice. Îi plac hainele care se așază fumos pe corp. Să  nu fie foarte strâmte, nici exagerate. Lucrăm cu mare grijă atunci când trebui să îi pregătim ținutele (primei Doamne), mă informez unde merge, la ce momente ale zile participă, care sunt condițiile meteo”, mai spune Eli Lăslean.

Rochia purtata de catre Carmen Iohannis in Statele Unite, la intalnirea oficiala cu sotii Trump a fost admirata si complimentata chiar de catre presedintele american.

 

Leave a Reply