La mai putin de 24 de ore de la comunicatul de presa publicat de Kevin Spacey, prin intermediul caruia a recunoascut in mod public faptul ca este gay, Netflix a anulat serialul a carui protagonist a devenit in anul 2013.

Desi House of Cards este in continuare una dintre cele mai populare serii lansate de catre platforma americana de streaming, se pare ca producatorii nu au fost tocmai incantati de modul in care Spacey a ales sa faca dezvaluirea socanta.

Asadar, Netflix a pus capat productiei desi se afla in plina derulare iar sezonul cu numarul sase urma sa fie lansat la inceputul lui 2018.

Kevin Spacey a facut dezvaluirea incredibila la scurt timp dupa ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe fostul sau coleg de platou de hartuire sexuala.

Acuzatia a fost lansata de catre Rapp in weekend iar Spacey a hotarat sa profite de ocazie si pe langa scuzele de rigoare sa marturiseasca si faptul ca este gay.

Comunicatul de presa a fost publicat pe pagina oficiala a actorului de Twitter, unde Spacey isi cere iertare pentru comportamentul neadecvat si totodata sustine ca nu tine minte noaptea in care i-ar fi facut avansuri lui Rapp.

La vremea aceea Anthony avea 14 ani iar cei doi actori filmau pentru Star Trek: Discovery.

Leave a Reply