A devenit celebra pentru stilul ei unic, pentru certurile starnite aproape in fiecare saptamana in platoul emisiunii Wow Biz si, nu in ultimul rand, pentru gaina pe post de animal de companie.

Da, ati ghicit. Este vorba despre nimeni alta decat inegalabila si incomparabila Iulia Albu.

Insa, ceea ce nu multa lume stie este faptul ca atunci cand vine vorba despre educatia singurului sau copil, Iulia Albu este o mama exemplara.

Iulia Albu isi creste si educa fiica ca orice alta mama careia ii pasa de viitorul copilului sau: cu iubire dar, in acelasi timp, cu o mana ferma.

“Mikaela are de mult cutiuța ei de bijuterii și are și pușculița ei, colecția ei de pantofi, colecția ei de păpuși, dar totul cu moderație pentru că nu-mi doresc un copil din acela extrem de răsfățat care să ajungă după 18 ani o persoană fără căpătăi. Are voie să fie un copil care să aibă acces la multe lucruri, dar nu vreau să ajungă un om fără căpătăi. Din acest motiv trebuie să-i dăm niște lecții de viață atunci când acestea se impun”, a dezvaluit Iulia.

Ba mai mult, jurata de la “Bravo, ai stil” a marturisit ca jucariile pe care Mikaela nu le mai foloseste, obisnuieste sa le doneze unor case de copii.

 

Leave a Reply