Ioana Mihalache

Organizatia Miss Universe Romania si-a ales ieri castigatoarea

Cea mai frumoasa fata din Romania este nimeni alta decat constanteanca Ioana Mihalache.

Titlul i-a fost inmanat in cadrul unei gale incredibile desfasurate la Magic Place Events Grants din Capitala.

Juriul format din celebrul creator de moda Catalin Botezatu, designerul de pantofi Mihai Albu, consultantul de imagine Aura Anghel si detinatoarea titlului de Miss Universe Romania 2009, Bianca Constantin, a decis ca Ioana este cea care ar trebui sa ne reprezinta la finala din Las Vegas.

Pe langa numeroasele premii castigate de-a lungul anilor la tot felul de concursuri de frumusete, Ioana este si unul dintre cele mai de succes modele din tara.

Pe langa campaniile de imagine realizate pentru branduri cu renume national, Ioana a fost si imaginea celebrei case de moda Guess.

Ioana are 26 de ani iar dimensiunile ei sunt: 88-61-91.

Blonda masoara o inaltime de 1.82 metri si, pe langa aspectul fizic de invidiat, este si o fata inteligenta care stie ce vrea.

3 COMENTARII

  • M-a spart :))) Dar oare sa castigi pe pile si spagi prin mosii prin care a umblat se numeste reusita proprie? De ce acestor fete le place sa se minta singure?!
   3 limbi vorbeste? Abea bajbaie lb romana!
   Ce facultati man ca a trecut ca gasca prin balta!
   Mi-ar fii rusine sa fiu in pielea parintilor ei,si cum e sa stii cand te gandesti ca tu practic n-ai fii reusit nimic daca nu aveai relatii cu mai multi barbati de o seama cu tatal ei sau mai mari.
   E ahtiata dupa bani pt ca ea nu este in stare sa creeze singura pt ea,nu e sigura pe ea si nici nu o duce capul prea tare . La fata arata ca un cal dar ea se vede frumoasa,dar pt concursurile astea nu trebuie sa ai cine stie ce frumusete.Mai degraba sa fii esc de lux.S a vazut tot clar. Un bagajje

Leave a Reply