Implanturile mamare si liftingul brazilian sunt de domeniul trecutului

Mai nou, trendul cunoscut sub numele de “macho mouth” reprezinta cea mai in voga interventie chirugicala.


Chirurgii esteticieni sustin ca numarul barbatilor care pasesc in cabinet pentru a-si mari buzele a crescut uimitor in ultimele luni.

Medicul Rian Maercks, un chirurg extrem de solicitat din Florida, le-a marturisit celor de la Daily Mail ca barbatii recurg la astfel de proceduri deoarece vor buze mai “pline” fara a capata un aspect feminin.

Majoritatea reprezentantilor sexului tare vin insotiti de fotografii cu celebritati precum Brad Pitt, Channing Tatum, Harry Styles si Henry Cavill.

“Totul a inceput in decursul acestui an. In numai cateva luni, augmentarea buzelor la barbati a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri din clinica noastra”, a declarat medicul.

Specialistul mai spune ca starul ale caror buze reprezinta idealul pacientilor de sex masculine este fostul membru al formatiei One Direction, Harry Styles.

1 COMENTARIU

  1. Mda, cam suprinzator inca, in tara noastra dar asa e, am intalnit si eu baieti care au apelat la marirea buzelor pe motiv ca li se pare ca astfel fata lor au o simetrie mai buna. Am auzit la Swiss Estetix sunt specializati pe tot felul de injecatari, am pe cineva care merge o data la 6 luni acolo si ma innebuneste cat de incantata e. :))

Leave a Reply