Dupa ce au reusit sa ajunga la un numitor comun, de dragul fetitei lor Izabela, fiica fostului premier roman si Marius Elisei se confrunta cu o alta problema.

Relatia Oanei si a lui Marius pare una oarecum decenta pentru moment, insa cuplul este nevoit acum sa treaca printr-o alta cumpana.

Faptul ca majoritatea problemelor pornesc de la bani nu mai reprezenta un secret pentru nimeni iar fiica lui Petre Roman si partenerul ei de viata sunt nevoiti sa porneasca de la zero din nou.

Magazinul de haine detinut de Oana Roman a dat faliment de luni bune iar sotii Elisei nu mai dispun de un venit lunar consistent, menit sa le intretina stilul de viata extravagant.

Asadar, Marius s-a angajat de curand ca si sofer la o florarie din Capitala, in timp ce sotia sa sustine ca lucreaza ca si manager.

Mai precis, sotul Oanei distribuie si indeplineste diverse sarcini pentru detinatorul florariei pentru a-si asigura traiul.

“A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, povestea recent Oana Roman.

 

Leave a Reply