Platforma financiara MONEY Saving Expert a lansat o campanie extrem de amuzanta iar subiectul glumelor este nimeni altul decat brandul spaniol Balenciaga

Dupa poseta care semana perfect cu o invelitoare de patura si geanta care imita o punga pentru cadouri de mii de euro, un expert de la MSE a hotarat sa le arata utilizatorilor de social media cum sa recreeze aceleasi produse de unii singuri.

Ultimul articol high-fashion lansat de catre Balenciaga costa pe site-ul lor oficial nu mai putin de 1.700 de lire.

Insa, nu disperati, expertul de la MSE spune ca va puteti procura una pentru numai 40 de lire.

Cum asa?

“Treaba” sta cam asa. Fusta marca Balenciaga, pentru cei care nu au sesizat inca seamana perfect cu o mocheta cauciucata precum cele folosite in industria auto.

Money Saving Expert a atasat fotografia unei astfel de mochete la cea de pe site-ul Balenciaga si… voila!

Mai nou, Moschino vrea sa fure casei de moda Balenciaga titlul de brand care lanseaza articole vestimentare penibile si neobisnuite prin introducerea unei “rochii” in valoare de 733 de dolari.

“Problema” este faptul ca rochia in cauza este, in realitate, o husa realizata din plastic asemanatoare celor folosite de curatatoriile chimice.

Asadar, spre deosebire de husele din plastic obisnuite, singurul detaliu care diferentiaza rochia Moschino de acelea folosite de curatatorii este logo-ul casei de moda.

Voi ati achizitiona vreodata o astfel de piesa?

Leave a Reply