Majoritatea persoanelor nici nu mai stiu cum arata fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica desi parintii ei sunt doua dintre cele mai vanate personalitati din Romania.

Asta pentru ca Violeta a fost ferita, in mod intentionat, de mijloacele din care putea afla cu usurinta lucruri negative scrise in presa despre parintii ei.

Ba mai mult, Violetei i-a fost insuflata inca de mica ideea ca mama ei, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din tara este doar “mama”, iar tatal ei, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania, este doar “tata”.

„Cei de bun simț nu m-au deranjat niciodată și se știe foarte clar că am fost un om deschis. Dacă cineva vine și te agață pe stradă, fără să se prezinte și bagă un telefon în nas,  asta nici măcar nu este o chestiune care ține de profesionalism și i se pare că i se cuvine acest lucru, atunci consider că trecem de limita celor 7 ani de acasă.  Nu vreau să vorbesc despre orice și cu oricine”, a declarat bruneta pentru Libertatea.

“M-am căznit să nu prea știe pentru că eu îmi doresc ca Violeta să aibă o mamă acasă și nu o vedetă. Târziu a aflat, destul de târziu, de toată această poveste publică. A venit acasă într-o zi și mi-a povestit că i s-a spus la școală că eu sunt cine sunt, că tatăl ei este cine este, dar i-am „tăiat” aripile aici pentru că i-am explicat foarte clar că pentru ea sunt mama. Mama e mama, atât. Nu are nicio importanță toată această poveste, ca un fum, care poate să treacă, pot să aleg eu să treacă până mâine, dar pentru ea rămân tot mama”, a mai completat Andreea.

Leave a Reply