Ajda Pekkan

Artista de origine turca in varsta de 71 de ani ar face de ras orice adolescenta de 20 de ani care pretinde ca ar arata mai bine decat ea.

Ajda Pekkan ar putea deveni, cu usurinta, cea mai sexy bunicuta din lume datorita unei diete miraculoase: mananca cate un kebab in fiecare zi.

Ajda Pekkan a devenit faimoasa in anii 70’ datorita talentului sau muzical insa aspectul care intrece vocea sa unica este aparitia ei de senzatie si faptul ca la varsta de 71 de ani arata astfel.

Le-a spus reporterilor ca pe langa exercitiile fizice regulate, o augmentare mamara si cateva tratamente anti-ageing in Elvetia au ajutat-o sa se mentina tanara chiar si la o varsta atat de inaintata.

“Am tot timpul grija la alimentatie, insa nu ma limitez. Imi place kebabul si pestele”, a marturisit Ajda.

Desi mai devreme am mentionat ca Ajda ar putea primi cu usurinta titlul de cea mai sexy bunicuta, din pacate aceasta nu are copii si se gaseste sa conceapa unul de abia acum.

Potrivit presei din Turcia, aceasta a apelat la serviciile unor medici specializati in tratamente de fertilizare din Statele Unite si India pentru a-si indeplini visul de a deveni mama.

 

 

Leave a Reply