Madalina Ghenea

Se pare ca frumoasa actrita originara din Slatina nu are noroc in dragoste

Tocmai cand toata lumea era ferm convinsa ca perechea formata din Madalina Ghenea si Matei Stratan reprezinta dovada vie ca dragostea adevarata chiar exista si nu are importanta ca formati un cuplu de numai cateva luni pentru a realiza ca puteti intemeia o familie solida oricand.

Se pare ca acesta a fost, pana la urma urmei, doar un vis, care din nefericire pentru bruneta, a devenit un adevarat cosmar.

Dupa cearta aprinsa imortalizata de camerele reporterilor de la Ciao, Madalina Ghenea a incercat sa se impace cu tatal fiicei sale.

Tentativa nu a durat prea mult, ca modelul stabilit a Italia a inceput sa se afiseze de una singura la diverse evenimente mondene.

Intre timp, fostul ei logodnic, se pare ca si-ar fi refacut deja viata alaturi de o alta femeie si se afiseaza cu domnisoara misterioasa la nuntile apropiatilor.

„Ea bănuia de mai multă vreme că el mai are pe cineva. Comportamentul lui se schimbase. Când a avut dovada clară, negru pe alb, a explodat pe Instagram. Se pare că Matei va avea un program de vizitare săptămânal. Totul s-a rupt definitiv”, a declarat un apropiat al Mădălinei pentru „Agenţia Vip”.

Cum arata mesajul postat de Madalina, zilele trecute, pe Instagram:

Leave a Reply