Black Friday

De cand a fost adoptata in urma cu aproape sase ani si de piata din Romania, conceptul de Black Friday este sinonim cu o aceasta zi “minunata”, plina de oferte incredibile, extrem de friendly cu buzunarul tau.

Originar din Statele Unite, Black Friday pica oarecum inainte de Ziua Recunostintei si da startul sezonului de shopping pentru Craciun.

In Romania, Black Friday este o scuza pentru a face mai mult shopping decat de obicei iar asa-zisele oferte incep inainte cu saptamani bune de Ziua Reducerilor.

In mijlocul freneziei de cumparaturi, ne asteptam sa obtinem tot felul de “bargain-uri”, desi in cele mai multe dintre cazuri, suntem doar atrasi de un miraj.

Un studiu realizat de o echipa de experti din Marea Britanie scoate la iveala ca numai sase din cele zece asa-zice oferte sunt de fapt pacaleli.

Ba mai mult, aceste produse au un pret mult mai redus in alte perioade ale anului decat in perioada de Black Friday.

Studiul s-a concentrat pe 35 dintre cele mai populare produse din categoria “technology”, care au scoase la vanzare in ziua de Black Friday din anul 2016.

Insa, din nefericire pentru consumatori, aceste asa-zise oferte sunt doar pacaleli iar expertii ne recomanda sa urmarim produsul pe care ni-l dorim in alta perioada a anului.

Leave a Reply