Madalina Enache

Fotbalistul lui Gigi Becali a reusit, luna trecuta, sa se “descotoroseasca” in mod oficial de cea care i-a fost alaturi inca de la inceputurile carierei sale sportive, Madalina, mama primului sau copil.

Mai precis, Gabi Enache a devenit, in cele din urma, un barbat liber iar custodia primei sale fiice, Anais, ii revine in mod legal mamei.

Pe langa faptul ca a determinat-o pe fosta sa sotie sa paraseasca imobilul pe care il imparteau in urma cu aproape un an, Gabi Enache refuza sa plateasca pensia alimentara, spun surse din anturajul fostului cuplu.

FCSB-istul ar refuza sa acopere suma lunara deoarece ii este teama ca Madalina o va folosi in alte scopuri.

Între timp, Mădălina Enache a început să-şi caute o altă locuinţă

Blonda a inceput cautarile in incinta unui cartier residential al Capital, unde si-ar fi gasit o locuinta pe placul sau.

Judecand dupa fotografiile surprinse de cei de la Cancan, Madalina a beneficiat de un ajutor de nădejde, în persoana lui Alexandru Tudorie, fost coleg cu Gabi Enache la FCSB.

Frumoasa detinatoare a unui salon de infrumusetare şi pe atacantul dat afară de Becali au fost surprinsi de ochii vigilenti ai reporterilor în zona de nord a Capitalei, în timp ce intrau in complexul rezidenţial.

La mai putin de un an de la izbucnirea scandalului, Gabi Enache si-a parasit prima sotie si a devenit si tata pentru a doua oara.

Acesta este implicat intr-o relatie serioasa cu Lena, sotia handbalistului roman Mihai Rohozneanu, inca de pe vremea cand ambii parteneri de viata erau casatoriti.

Atat Gabi cat si actuala sa iubita, care a adus pe lume un baietel, au cate un copil din primele casnicii.

Leave a Reply