Bianca Dragusanu

In cadrul unui clasament realizat de un tabloid de peste ocean, frumoasa prezentatoare TV a unei emisiuni produse si difuzate de Kanal D a fost descrisa ca fiind o femeie “frumoasa”.

Descrierea initiala prevedea insa si un “dar”, care avea sa completeze cuvantul “frumoasa” cu urmatoarele: “frumoasa, dar cu ajutorul operatiilor estetice”.

Mai precis, topul realizat de catre americani a fost realizat pe seama unor persoane publice din intreaga lume, care pe baza operatiilor estetice reusite, au devenit adevarate vedete.

Potrivit lor, Bianca Dragusanu este una dintre ele.

“Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul ‘Splash – Vedete la apă’, şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect. Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. (…)După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul”, au scris jurnaliştii americani.

 

Leave a Reply