Mircea Barbulescu

Mircea Barbulescu a devenit o figura cunoscuta in peisajul monden al Capitalei in anul 2008, odata cu lansarea emisiunii Shopping-ul, pasiunea mea.

Emisiunea produsa si difuzata de Euforia TV a fost prima productie dedicata categoriei de styling si moda din Romania, care a prins la public si a devenit un succes national in numai cateva luni de la lansare.

La scurt timp dupa finalizarea ultimul sezon, Mircea Barbulescu a ramas in atentia presei prin lansarea unei colectii vestimentare si a relatiei cu designerul Razvan Ciobanu.

De ceva vreme insa, Mircea a disparut complet din atentia publicului iar nimeni nu stie de ce, deoarece creatorul de moda a ales sa se retraga fara sa ofere nicio explicatie.

Se pare ca Barbulescu s-ar fi stabilit in Franta pentru aproape doi ani, acolo unde a fost supus unui tratament medical foarte agresiv, dupa ce a primit diagnosticul de leucemie.

Designerul roman urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la rinichi, atunci cand analizele sale au scos la iveala un diagnostic crunt.

“La un moment dat mă simţeam cobai. Am avut parte de un tratament care există de puţin timp pe piaţă, despre costurile căruia nu pot să vorbesc la televizor. A fost suportat de casa de asigurări din Franţa. Tratamentul a durat un an, am fost în faza a doua a leucemiei. Mai am coşmaruri, pentru că au fost momente în care am clacat. Chimioterapia fiind un tratament ciclic, mă dobora faptul că de la un tratament la altul, nu mai erau unii pacienţi şi asta doare. Părul s-a rărit, dar a crescut repede. Acum, fac lucruri doar care îmi fac plăcere, văd viaţa altfel”, a povestit Mircea Bărbulescu pentru Antena Stars.

 

Leave a Reply