Accidentul rutier, care s-a produs in zona localitatii Lazu in aceasta dimineata, s-a soldat cu un deces si inca o victima in stare critica, scrie presa locala.

In timp ce locul a fost impanzit de politisti si camere de filmat in mai putin de jumatate de ora de la impact, utilizatorii au luat cu asalt platformele de socializare.

Pe Facebook, utilizatorii s-au grabit sa il judece pe soferul vinovat, in timp ce unul dintre martori a starnit o adevarata frenezie pe un grup deschis de pe Facebook, acolo unde barbatul a publicat o serie de fotografii cu vehiculele distruse si o descriere… “interpretabila”, ar spune unii.

Off topic…Să clarificăm unele lucruri,am ajuns la 2 minute la locul accidentului (locuiesc în zonă),șocant dar totuși suntem bărbați,ce să vezi,două doamne inerte în Dacia Sandero, ambele inconștiente,suspendate în centurile de siguranță,pe cealaltă parte conducătorul mașinii Mercedes,nepăsător,scufundat în smartphone până în gât,îl suna pe tata care a ajuns mai repede decât elicopterul SMURD.

Logic că fiind parapetul pe mijloc participanții la trafic care au văzut comportamentul conducătorului de Mercedes au rămas blocați , toți au afirmat că de la bifurcație Cumpăna acesta a condus foarte repede și făcând jaloane printre ei.Am participat la măsurători,urmă de frânare peste 100 de m.,aflându-ne la o distanță considerabilă de ambulanță și văzându-l pe șofer apropiindu-se de noi,un tip de lângă mine îl întreabă pe șoferul la Mercedes de starea victimei, la care acesta răspunde sec,plin de scârbă :<<dă-o în p… mea>>(P.S. Dacă era mama muream cu el de gât),asta înseamnă lipsă de educație,teribilism,viteză,etc…Nu văd nici o vină din partea doamnei din Sandero,impactul a fost central aceasta neștiind că celălalt vroia să decoleze,să dea D-zeu să se facă bine!”, este descrierea atasata de utilizatorul Edy Mustafa.

Leave a Reply