Serena Williams

Serena Williams a tinut sa le arate fanilor sai inelul de logodna impresionant oferit de actualul ei sot, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Si ce persoana mai potrivita pentru a aparea in fotografia cu diamantul gigantic, decat celalalta piatra pretioasa detinuta de catre legendara tenismena decat micuta Olympia Alexis Ohanian?

“Tati stie cat de mult iubesc printul de leopard”, este descrierea atasata fotografiei postate recent de catre Serena pe pagina oficiala de Instagram a Olympiei, pentru ca da, micuta de numai 12 saptamani are propriul sau profil de Instagram.

Legenda tenisului si co-fondatorul platformei Reddit au reusit performanta de a strange cele mai mari celebritati de la Hollywood in acelasi loc.

Nunta spectaculoasa a avut loc in New Orleans iar mirii au folosit ca si tematica povestea romantica a lui Belle si a Bestiei.

Ceremonia s-a desfasurata la Centrul de Arte Contemporane din New Orleans iar martori la schimbul emotionant de juraminte le-au fost: Kim Kardashian, Venus Williams, Beyonce, Jay-Z, Eva Longoria si, nu in ultimul rand, micuta Alexis Olympia Ohanian.

Potrivit unor invitati, pe langa petrecerea incredibila, intretinuta de artisti care mai de care mai celebri si meniul delicios, mesenii au fost surprinsi si cu o marturie deosebita.

Acestia ar fi plecat acasa cu un trofeu Grand Slam, identic cu cel primit de Serena dupa castigarea turneelor.

Leave a Reply