Printul Harry logodna

Printul Harry ar fi pe cale sa isi anunte logodna cu actrita Meghan Markle, in timp ce casele de pariuri au suspendat pariurile legate de o noua nunta regala.

Speculatiile precum ca saptamana trecuta, roscovanul i-ar fi cerut mana logodnicei sale devin din ce in ce mai raspandite in timp ce postul de televiziune BBC a castigat dreptul de a televiza in direct momentul in care Printul Harry va face marele anunt.

Pentru a le demonstra nobililor ca este demna de a deveni noua membra a Familiei Regale, Meghan a renuntat la rolul care a consacrat-o si, care totodata, reprezenta si sursa ei principala de venit.

Potrivit celor mai recente stiri, Meghan Markle tocmai ce a filmat ultimele scene pentru Suits si a parasite apartamentul din Toronto, in care locuia de ani buni.

“Meghan s-a mutat din apartamentul din Toronto. Compania care muta lucrurile a fost vazuta la fata locului ieri si astazi. Mobila lui Meghan va ajunge intr-un depozit iar bunurile personale vor fi trimise in Marea Britanie.”, a declarat o sursa pentru Us Weekly.

Ba mai mult, actrita a fost vazuta in aeroportul din Londra in cursul zilei de sambata.

Aceeasi sursa a confirmat ca actrita este foarte entuziasmata de initierea unui nou capitol al vietii sale, alaturi de Harry.

Leave a Reply