Ellie White bone

Fosta membra a trupei DJ Project si partenerul ei de viata pot afirma ca au batut recordul la capitolul “schimbatul bonelor”.

Ellie White si Doru Tinca au impreuna doi copii. Cel mare, Mihai, are cinci ani, iar Maria are doi ani si jumatate.

In momentul in care l-a adus pe lume pe fiul ei, cantareata s-a retras din muzica pentru o perioada destul de indelungata, timp in care s-a concentrat pe familia sa.

Intre timp insa, cei mici au atins varsta la care Elena ar vrea sa revina pe scena muzicala, iar asta implica sacrificii destul de mari.

Pana in prezent, Ellie White a schimbat nu mai putin de 14 bone diferite, iar ultima a fost “pusa pe liber” deoarece cuplul s-a mutat in Bucuresti in urma cu doua luni.

“Acum suntem noi și bunicii, am renunțat la bonă. Maria este destul de măricică are 2 ani și jumătate, Mihăiță face 5 ani acum. E super ok și am zis că este cazul să ne ocupăm doar noi. Acum ei sunt la bunici la Brașov. Copiii stau cu noi, dar în perioada asta care urmează stăm și noi foarte mult timp la Brașov pentru că dezvoltăm mai multe proiecte acolo și atunci normal că ne-am relocat puțin în zona Brașovului, ceea ce ne face să fie mai simplă tranziția, gen să îi plasăm pe copiii la bunici”,  a explicat Elena.

Leave a Reply