Meghan Markle

Confirmarea oficiala privind logodna actritei din Suits si a Printului Harry a fost piesa necesara pentru a intregi o frumoasa poveste de dragoste, desprinsa parca dintr-un film.

Totodata, vestea logodnei le-a lasat fanilor Suits si un gust oarecum amar, tinand cont de faptul ca dupa sapte sezoane, Markle pleaca pentru a deveni membru full-time al Casei Regale Britanice.

In timpul primului interviu acordat in calitate de cuplu, difuzat in aceasta dupa-amiaza pe BBC, Meghan Markle a explicat motivul pentru care a decis sa renunte la actorie.

“Cel mai interesant aspect, in timp ce discutam despre tranzitia mea, am realizat ca in momentul in care ai o voce pe care oamenii vor sa o asculte, acest lucru vine si cu o responsabilitate enorma”, a dezvaluit americanca.

Markle a adaugat ca este incantata sa invete cat mai multe despre comunitati si organizatiile din Marea Britanie, “care lucreaza pentru a promova aceleasi cauze”.

In momentul in care jurnalistii britanici au intrebat-o de ce a renuntat la cariera pentru care a muncit atat de mult, Meghan a raspuns urmatoarele:

“Nu consider ca am renuntat la ceva. O vad ca pe o schimbare, ca pe un capitol. Acum este timpul sa fac o echipa impreuna cu Harry”, a marturisit frumoasa actrita.

Leave a Reply