Prince Harry Meghan Markle
Meghan Markle si Printul Harry si-au anuntat, in mod oficial, logodna

Pe langa sedinta foto realizata chiar in fata Palatului Kensington, fericitul cuplu au oferit si un interviu adorabil, in care au dezvaluit cum a decurs prima lor intalnire si detaliile incredibile legate de viitoarea nunta si inelul de logodna al viitoarei ducese de Sussex.

Meghan va fi, in mod sigur, o viitoare ducesa mai atipic, aspect care o transforma intr-o persoana atat de intriganta si placuta pentru poporul britanic, dornic de astfel de evenimente fericite.

In primul rand, spre deosebire de cumnata sa Kate, Meghan Markle nu este de origine britanica.

Totodata, Meghan nu se afla nici la prima casnicie

Actrita din Suits a divortat in anul 2013 de producatorul Trevor Engelson.

In ultimul episod al sezonului 7 din Suits, frumoasa Meghan imbraca rochia de mireasa pentru a se casatori cu personajul fictiv Mike Ross.

Potrivit revistei Glamour, in momentul in care a probat rochiile de mirese pentru acel episod, Meghan si-a exprimat admiratia pentru creatorii de moda mai putin cunoscuti, spre deosebire de designerii consacrati din Paris.

Aceeasi publicatie scrie ca Meghan adora creatiile frantuzoaicei Delphine Manivet si Christos Costarellos pentru “unicitatea si frumusetea” redata de piesele semnate de acestia.

Totodata, bruneta ar fi marturisit ca, intodeauna, va fi un fan infocat al brandului Elie Saab si a lui J.Mendel.

 

Leave a Reply