Google a permis, din nou, publicarea unui videoclip de tipul “DIY” pe platformele sale de socializare.

Partea proasta este faptul ca acest videoclip nu este unul oarecare, ci unul filmat si incarcat de un membru ISIS, care te invata cum sa “prepare” o bomba cu ce ai prin bucatarie.

Ba mai mult, teroristul filmeaza clipul chiar in bucataria sa, unde sugereaza ca poti realiza un device explozibil cu ingrediente pe care le ai deja in propria casa.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5142233/Bomb-making-video-used-Manchester-attacker-resurfaces.html

Gigantul tech a blocat clipul pe Youtube la scurt timp dupa atacul terorist din Manchester, insa pana sa recurga la aceasta masura, materialul ingrijorator a aparut si pe alte retele de socializare.

Teroristul si totodata “protagonistul” videoclipului, se afla in spatele unei tejghele, ca si cand ar prezenta o emisiune de gatit, in timp ce explica pas cu pas cum poti realiza o bomba folosind doar cateva ingrediente aflate la indemana.

Acelasi videoclip a fost distribuit de mii de ori pe Google Drive si Google Photos.

Totodata, autoritatile se pare ca l-ar fi identificat si pe barbatul din imagini al carui nume ar fi Abu Muhammad al-Muhajir.

Al-Muhajir vorbeste in araba iar in procesul de editare al videoclipului, teroristul a adaugat si subtitrarea in limba engleza.

Leave a Reply