Meghan Markle geanta

Exact ca si viitoarea sa cumnata, actrita de origine californiana este un style influencer in toata regula.

Cateva ore dupa ce Meghan Markle si Printul Harry si-au indeplinit prima obligatie “regala” in cursul zilei de vinery, geanta de culoare “burgundy” marca Strathberry pe care Meghan a ales-o ca si accesoriu, a devenit sold out in doar cateva minute de la aparitia frumoasei brunete in mijlocul poporului britanic.

Purtatorul de cuvant al brandului scotian, lansat in urma cu numai cinci ani de Leanne Hundleby si sotul ei Guy, le-a marturisit celor de la The Telegraph ca nu le vine sa creada ce se intampla.

Potrivit aceleiasi publicatii, in perioada in care fondatoarea brandului i-a trimis lui Meghan o selectie de posete, zvonurile privind logodna celor doi nu aparusera inca.

Viitoarea membra a Familiei Regale a Marii Britanii a combinat o canadiana intr-o nuanta “navy” de la Mackage cu faimoasa poseta de la Strathberry, realizand astfel un look armonios apreciat de criticii de moda de pretutindeni.

Pretul unei astfel de genti este de 495 de lire sterline, insa poate varia in functie de culoarea aleasa.

Elle UK scrie insa, ca cea pe care Meghan a ales sa o poarte vineri a disparut din stocuri in mai putin de 11 minute: It’s the Meghan effect!

Leave a Reply