Meghan Harry

“Muritorii” sunt obisnuiti cu modul in care se comporta Ducele si Ducesa de Cambridge in public, si anume, fara sa se tina de mana niciodata si fara sa arate nicio urma de afectiune.

Se pare insa ca “oamenii de rand” sunt entuziasmati de includerea lui Meghan in familia regala, deoarece atitudinea ei relaxata i-ar putea determina in sfarsit pe membrii casei britanice sa devina un pic mai naturali.

Cuplul proaspat logodit, pe langa faptul ca sunt noul punct de interes al poporului britanic, a castigat mai mult teren in fata admiratorilor deoarece… se tin de mana in public.

Meghan si Harry se tin de mana si nu ezita sa rada si sa isi sopteasca vorbe la ureche de fiecare data cand vor sa isi impartaseasca lucruri, spre deosebire de Wills si Kate, care sunt mult mai formali.

“Nu exista nicio regula  care sa interzica manifestarea unor gesture de afectiune in public, iar asta este exact ce ii face pe cei doi atat de adorabili”, a explicat un expert al codului de eticheta de la Palatul Kensington.

Leave a Reply