frate Bianca Dragusanu

La sfarsitul lunii noiembrie, doi barbati din Timisoara au trait o experienta cel putin traumatizanta

Cei doi spre indreptau catre casa in momentul in care un grup de politisti le-a sugerat sa traga pe dreapta.

La numai cateva minute de la momentul in care au tras masina pe partea dreapta, cei doi timisoreni au fost luati prin surprindere de o echipa de agenti speciali mascati, care a inceput sa ii loveasca cu bestialitate.

“Poliţiştii timişeni, împreună cu jandarmii, au desfăşurat o acţiune pentru prinderea unui urmărit internaţional. Au observat un autoturism în trafic a cărui descriere corespundea, spun cei de la IPJ Timiş, cu cea a maşinii cu care s-ar fi deplasat persoana căutată. Au tras maşina pe dreapta, iar cei doi tineri care se aflau în interior au fost puşi pe burtă, încătuşaţi şi duşi la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat în sediul secţiei de poliţie, însă oamenii legii şi-au dat seama că au greşit persoanele şi i-au eliberat pe cei doi. Tinerii au plecat din secţie şi s-au dus direct la spital, acuzând că au fost bătuţi cu bestialitate de poliţişti. Medicii confirmă că cei doi au fost agresaţi şi, mai mult, susţin că au intervenit chirurgical în cazul ambilor pacienţi”, scrie Timisoara Online.

Una dintre victime era nimeni altul decat Bogdan Dragos, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, care in urma cu o saptamana se afla in coma, dupa ce a suferit o serie de leziuni destul de grave.

In momentul in care au intocmit plangerile aferente, explicatia mascatilor a constat in faptul ca Bogdan Dragos si prietenul sau au fost “confundati” cu doi detinuti dati in urmarire generala.

Potrivit unor surse apropiate familiei, tanarul in varsta de 34 de ani a fost externat si se afla in prezent in sanul familiei.

Leave a Reply