Cartier

“How far would you go for love?” – aceasta este intrebarea pe care Cartier le-a adresat-o celor mai fideli clienti ai casei producatoare de ceasuri si bijuterii din Franta in momentul in care a iesit la rampa cu acest concept.

Bratara “LOVE” a special create pentru acei iubitori de moda, tineri sau trecuti de a doua tinerete, care detin o pasiune clara pentru lucrurile fine, capabile sa treaca testul timpului, indiferent de tendintele care vin si trec.

Totodata, in acelasi timp, Cartier “LOVE” nu este o piesa oarecare

Creata in anul 1969, in New York, aceasta bijuterie a fost creatia unui tanar designer de origine italiana, Aldo Cipullo.

Inspirat de centura de castitate si, in mod evident de iubire, aceasta piesa este unica datorita sistemului sau de inchidere.

Spre deosebire de bratarile obisnuite, care pur si simplu aluneca pe mana, bratara de la Cartier este formata din doua semicercuri, care se inchid cu o surubelnita – un concept care vrea sa demonstreze ca ideea de dragoste nu ar trebui sa fie luata in deradere.

“Love” spune Cipullo “ a devenit prea comercial, in ciuda faptului ca viata fara iubire nu reprezenta nimic”, marturiseste creatorul unui obiect, care a devenit unul dintre simbolurile culturii moderne.

Leave a Reply