Alyona Zaitseva

Fiica unui cunoscut om de afaceri din Ucraina a ucis in urma cu doua luni sase persoane si a bagat in spital alte 20, deoarece a trecut pe rosu cu bolidul achizitionat de curand de parintele-oligarh.

Alyona Zaitseva are numai 20 de ani, insa isi va petrece toata tineretea in spatele gratiilor, potrivit sentintei acordate de catre magistrati in urma cu o saptamana.

Tanara si-a cerut iertare in lacrimi rudelor indurerate care nici macar nu au vrut sa auda de nicio intelegere propusa de catre detinatorul unei companii de succes din industria energetica.

In acelasi timp, filmarea surprinsa de camerele de supraveghere instalate in intersectia din Kharkiv in care Alyona goneste pe rosu cu o viteza ametitoare a devenit virala.

Adolescenta ramane in custodia autoritatilor pana in luna februarie, in timp ce investigatia continua.

“Simpatizez cu voi si va cer iertare. Stiu ca asta nu va schimba nimic, dar va rog sa ma iertati daca puteti.

Ma rog in fiecare zi pentru cei care au murit si pentru victime. Daca as fi putut sa ma intorc in timp, mi-as da jumatate din viata pentru asta. Nu o sa mai stau niciodata in spatele volanului. Nu am vrut ca toate astea sa se intample”, a declarat adolescenta in fata juratilor.

Tanara este de nerecunoscut si a tinut sa puna capat si zvonurilor legate de experientia sa cu drogurile.

Leave a Reply